Over Buhrs - Food & Beverages - Palsys - Palletiseersystemen - Palletisers - Palletiseren - Palletizer - Palletiseermachine

Over Buhrs BV

Het in 1997 opgerichte Palsys B.V. was een zelfstandig bedrijf, gespecialiseerd in eindverpakkingssystemen. Hoewel voor klanten niet meteen zichtbaar werd Palsys in 2013 deel van de groep waar ook Buhrs in Zaandam onder valt. Vanaf begin 2017 ging Palsys ook organisatorisch deel uitmaken van het Zaanse bedrijf. De betreffende activiteiten vallen in Zaandam onder de afdeling Food & beverages. Wat overigens niet betekent dat alleen voedsel en dranken worden verwerkt. De naam Palsys leeft voort als merknaam. U kunt dus nog altijd eigenaar worden van een rasechte Palsys-machine!

Buhrs is fabrikant van palletisers en transportsystemen, die zich onderscheiden door hun eenvoud, degelijkheid en praktische uitvoering. Met onze modulaire basismodellen als uitgangspunt kan voor elke situatie een efficiënte oplossing gerealiseerd worden.

Alle essentiële mechanische elementen en besturingselementen worden in eigen huis ontwikkeld, zodat we de werking van elk systeem optimaal kunnen garanderen.

Buhrs beschikt over een gemotiveerd en toegewijd team allround medewerkers, in staat om te laten zien dat we de beste in ons vak zijn en dat we daardoor in staat zijn om tegen scherpe prijzen te kunnen leveren.

Buhrs biedt, om effectief gebruik te kunnen maken van uw systeem, onderhoud en service, van operationele ondersteuning tot en met complete servicecontracten.

Meer weten? Klik hier om contact op te nemen voor een afspraak!